AnnonceLuk annonce
Skudsag: Politiets hunde fandt patronhylstre

11-12-2018

Politiets hunde fandt tomme patronhylstre på Bredekildevej. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Flot arbejde af politiets hunde har nu klarlagt, hvor en 22-årig mandag blev skudt søndag aften. Politiet er sikker på, at den 22-årige ikke var et tilfældigt offer.

Søndag aften omkring kl. 19.30 blev en 22-årig mand ramt af flere skud, mens han var passagerer i en personbil i Kalundborg.

Den unge mand blev, af kammerater, kørt til Akut- og Sundhedshuset på Nørre Alle, hvorfra han blev overført til et sygehus.

Politiet var søndag aften massivt tilstede i Kalundborg for at opklare skudsagen, men den 22-årige har været meget lidt meddelsom, og derfor var politiet på bar bund i forhold til , hvor selve skyderiet havde fundet sted.

Politiet meldte ud at de mente at skyderiet havde fundet sted i området omkring Rema 1000 på Klosterparkvej, og det skulle vise sig at holde stik.

Mandag satte politiet to politihunde på opgaven for at finde eventuelle spor. Bredekildevej på begge sider af Klosterparkvej var afspærret i flere timer, og hundenes søges ’gav pote’, de fandt nemlig flere tomme patronhylstre på Bredekildevej, på strækningen fra Klosterparkvej og til Skovbrynet, og derfor er politiet nu sikker på hvor den 22-årige blev ramt af flere skud.

Der er ikke skudt efter tilfældige borgere

Midt- og Vestsjællands Politi er sikker på at det ikke var en tilfældighed at det lige blev den 22-årige som blev ramt.

”Vi er rimelige sikker på at gerningsmanden er gået målrettet efter den 22-årige mand, og har vist at han var passagerer i lige den bil, derfor bør borgerne ikke frygte at der bliver skudt efter tilfældige i Kalundborg, men derfor er skyderi på ingen måde acceptabelt,” siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Bilen som der blev skudt i mod blev fundet i området omkring Rema 1000, søndag aften, mens politiet endnu ikke nar nogen spor af gerningsmanden.

Se også - Video: Politiets hunde søgte efter spor i skudsag

Se også - Mand ramt af skud søndag aftenKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0