AnnonceLuk annonce
Politiet undersøgte mistænkeligt forhold

19-04-2017

Af Jens Nielsen

Tirsdag formiddag, kl. 10.40, fik politiet en henvendelse fra en politimand, der i sin fritid havde passeret en henstillet bil på Eskebjergvej, hvorved to mænd gik søgende rundt.

Få minutter senere modtog politiet en anmeldelse om, at en tyverialarm var gået i gang i en privat villa på Eskebjergvej ikke langt fra det sted, hvor de to mænd befandt sig. Politiet kørte til området med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, og fik kontakt med en 21-årig mand fra Kalundborg samt personbil, der var kørt tør for benzin.

Den 21-årige havde været i selskab med en 19-årig mand fra Jyderup, som dog var forsvundet i området inden politiets ankomst. De var gået søgende rundt i området for at se, om nogen havde noget benzin til bilen, men fandt ikke noget.

Bilens nummerplader afmonterede politiet dog, fordi bilen var efterlyst på grund af manglende betaling af den lovpligtige ansvarsforsikring.

I villaen, hvor tyverialarmen var gået i gang, var der sket et indbrud ved opbrydning af et køkkenvindue og stjålet bl.a. noget sølvtøj. De to mænd ved bilen kunne dog ikke sættes i forbindelse med indbruddet og blev derfor ikke sigtet for noget.

Politiet efterforsker nu indbruddet og afventer bl.a. resultatet af de tekniske undersøgelser, der blev foretaget på gerningsstedet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0