AnnonceLuk annonce
Politiet tilbageholdt studentervogn

27-06-2020

26 studenter kom ikke afsted da politiet tilbagehoildt deres studentervogn. Privatfoto

Af Jens Nielsen

26 ellers feststemte studenter fra 3C måtte stå tilbage på parkeringspladsen da alle deres kammerater kørte fra Kalundborg Gymnasium fredag eftermiddag. Politiet havde givet chaufføren kørselsforbud.

Færdselsafdelingen fra Midt- og Vestsjællands Politi var mødt op fredag eftermiddag ved Kalundborg Gymnasium, for at kontrollere de mange studenterkøretøjer inden afgang. Flere af bilerne havde fejl, som dog blev rettet med det samme, men 26 af studenterne kom ikke afsted sammen med alle de andre, politiet havde nemlig udstedt kørselsforbud, da chaufførens kørekort var udløbet.

”Det firma som studenterne havde booket bilen hos, havde ikke selv biler nok, derfor var aftalen giver videre til et andet firma, som så igen havde sendt ordren videre til et tredje firma, og på grund af forsikringsregler ville politiet ikke råde os til at benytte vognen selv om vi kunne findes en anden chauffør,”, fortæller en af forældrene (navnet er redaktionen bekendt).

Hvor de andre studenter kørte gennem Kordilgade, måtte de 26 studenter fra 3C uden vogn, tage turen på gåben.

Firmaet som studentervognen var booket igennem, sendte efterfølgende en partybus så studenterne kunne komme videre på deres tur rundt til forældrene, ikke lige den løsning som de havde ønsket sig og betalt 44.000 kr. for.

Forældrene håber nu at der kommer en økonomisk kompensation fra firmaet hvor studenterkørslen var booket.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0