AnnonceLuk annonce
Politiet søger vidner til voldeligt overfald

07-11-2018

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner til voldeligt overfald på parkeringspladsen bag Kontoret, lørdag nat.

Efterforskerne på politistationen i Holbæk har de sidste par dage arbejdet intensivt med efterforskningen af voldssagen, hvor Brian Sønder Andersen blev overfaldet uden for værtshuset Kontoret, søndag kl. ca. 00.15.

En 25-årig mand fra Kalundborg meldte sig selv mandag eftermiddag, hvorefter han af politiet blev sigtet for vold mod det 46-årige offer, som han er mistænkt for at have tildelt slag i ansigtet.

Den sigtede kunne efter afhøring til sagen forlade politistationen, fordi politiet ikke fandt grundlag for frihedsberøvelse og fremstilling i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling i sagen.

Den beslutning blev taget med baggrund i de oplysninger, som politiet havde fra både den sigtede selv og andre personer, der er blevet afhørt i sagen. Endvidere skal politiet også kigge på reglerne for varetægtsfængsling i retsplejeloven, ligesom den sigtedes personlige forhold og eventuelle tidligere domme også skal tages i betragtning.

Summen af faktuelle oplysninger i disse forhold gav politiet grundlag for at træffe beslutningen om, at den sigtede ikke skulle fremstilles i grundlovsforhør.

Politiet har i øvrigt bemærket, at især på de sociale medier er der en lidt anderledes holdning til den beslutning hos politiet, som nøje følger kommentarerne på de sociale medier i forhold til eventuelle overtrædelser af lovgivningen.

Når efterforskningen er afsluttet i sagen, vil den sigtede blive indkaldt til et retsmøde, når sagen strafferetligt skal afgøres. Derfor er det vigtigt, at politiet har så mange faktuelle oplysninger om hændelsesforløbet som muligt. Hvis nogen har oplysninger i sagen, og man endnu ikke er afhørt af politiet, vil politiets opfordring være at kontakte politiet på tlf. 114 med sine oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0