AnnonceLuk annonce
Politiet søger vidner til påsat brand

23-04-2021

Af Jens Nielsen

Brandvæsenet blev torsdag aften kaldt til Svebølle Skole hvor der var sat ild i noget brandbart materiale i en kælderskakt. Politiet søger vidner til hændelsen.

Torsdag aften kl. 20.55 kørte politi og brandvæsen til en mindre brand i en kælderskakt ved klubben på Svebølle skole. Da patruljen kom frem, havde brandvæsnet slukket ilden, som ikke nåede at brede sig yderligere.

Branden blev opdaget af en forbipasserende 21-årig lokal mand, som lugtede kraftig røg fra skolegården. Han undersøgte sagen nærmere, så ild fra kælderskakten og slog alarm.

Der skete mindre sodskade på kælderskakten, og ingen personer kom noget til. Ilden kunne have bredt sig til bygningen, hvis den ikke var blevet opdaget i tide. Der var ingen personer i bygningen, da branden opstod.

Branden var opstået i noget brandbart materiale, som enten allerede lå i skakten eller kan være lagt derned. Der var ingen naturlig forklaring på, hvorfor branden startede. Politiet undersøger nu sagen nærmere, da der er en mistanke om, at branden kan være påsat.

Vidner som har bemærket personer i skolegården op til branden startede eller som i øvrigt har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0