AnnonceLuk annonce
Politiet søger vidner efter skyderi søndag aften

10-12-2018

Af Jens Nielsen

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner til det skyderi, der fandt sted omkring kl. ca. 19.25, formentlig i nærheden af Rema 1000 på Klosterparkvej i Kalundborg, søndag aften.

En 22-årig mand fra Kalundborg, der antagelig befandt sig i en bil, blev ramt af flere skud og indfandt sig efterfølgende på skadeklinikken i Kalundborg, hvorfra skyderiet blev anmeldt få minutter senere. Offeret, der er overført til fornøden behandling på et sygehus, meldes p.t. uden for livsfare.

Politiet var massivt til stede i området søndag aften, for at lede efter spor fra skyderiet, der behandles som forsøg på manddrab.

Politiet mener at det erskyderiet er sket omkring klokken 19.25 på Klosterparkvej i nærheden af Rema 1000. Bilen, som offeret sad i, er blevet fundet af politiet i området.

I øjeblikket har politiet ingen oplysninger om den eller de personer, der har affyret skuddene med en p.t. ukendt våbentype, ligesom politiet heller ikke har oplysninger om flugten fra gerningsstedet.

Derfor vil politiet gerne i kontakt med vidner, der måtte have set eller hørt noget til skyderiet i Kalundborg i aften kl. ca. 19.25, i området omkring Klosterparkvej, Nørre Alle og Bredekildevej.

Oplysninger i sagen gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Læs også: Mand ramt af skud søndag aftenFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0