AnnonceLuk annonce
Politiet søger efter to gerningsmænd efter røveri lørdag aften

20-12-2020

Af Jens Nielsen

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser søndag morgen, at der var to gerningsmænd om røveriet mod Rema 1000 på Klosterparkvej lørdag aften.

Vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi har ikke mange oplysninger om røveriet, som blev begået lørdag aften omkring kl. 21, da supermarkedet lukkede.

”Jeg kan bekræfte, at der har været et røveri mod Rema 1000 på Klosterparkvej, lørdag aften lige efter kl. 21, hvor to ukendte gerningsmænd begår røveri og får et ukendt kontantbeløb med,” fortæller vagtchef Mads Haugaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Vagtchefen kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse om, hvordan de to gerningsmænd har truet sig til kontantbeløbet, men kan samtidig bekræfte at ingen er kommet fysisk til skade i forbindelse med røveriet.

”Vi har på nuværende tidspunkt ingen anholdte, men vi har selvfølgelig noget efterforskning i gang i forhold til afhøringer, runderinger og undersøgelser på gerningsstedet,” siger Mads Haugaard

Politiet har på nuværende tidspunkt ingen signalement og kan sende ud om gerningsmændene.

Midt- og Vestsjællands Politi var lørdag aften til stede ved Rema 1000 på Klosterparkvej med flere patruljer, bl.a. en hundepatrulje, som havde hunde ude i området for at søge efter spor.

Hele området omkring Rema 1000 var afspærret mens politiet arbejdede i området.

Det er ikke første gang der har været røveri mod Rema 1000 på Klosterparkvej, senest først i august i år, hvor en 42-årig mand truede sig til et kontantbeløb. Han er ved retten blevet idømt seks måneders fængsel, og han har samtidig fået en advarsel om udvisning af Danmark.

Røveri mod Rema 1000 på Klosterparkvej


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0