AnnonceLuk annonce
Politiet skønner at bilist var påvirket af spiritus eller narko

03-12-2018

En 45-årig mand kørte fredag aften af vejen på Slagelse Landevej. Foto: Jens Nieslen

Af Jens Nielsen

Den 45-årige mand som fredag aften kørte galt på Slagelse Landevej skønnes påvirket af spiritus eller narko, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politi, ambulance, læge og brandvæsen blev fredag aften, kl. 21.34, kaldt til færdselsuheld på Slagelse Landevej, rute 22, ved Rørby, hvor en 45-årig mand fra Kalundborg var rullet rundt med sin bil.

Manden kom kørende fra rundkørslen ved Rørby og kørte mod Kalundborg, cirka en kilometer efter rundkørslen, hvor vejen går helt lige ud, kørte manden pludselig af vejen, og ned i grøften, hvor bilen slog en kolbøtte.

Den 45-årige blev skønnet påvirket af både alkohol og narkotika under kørslen, og har fået udtaget en blodprøve til undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden blev hårdt kvæstet ved uheldet og blev i første omgang kørt til Holbæk Sygehus for at blive stabiliseret, for derefter at blive overført til Rigshospitalets traumecenter.

Politiet oplyste lørdag at manden havde indre blødninger og var i kritisk tilstand, men har mandag middag ikke yderlige oplysninger om den 45-åriges tilstand.

Ingen andre var involveret i uheldet.

Slagelse Landevej var helt spærret for trafik i en god halv time, mens redningsarbejdet stod på.

Læs også: Alvorligt kvæstet i solouheldKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0