AnnonceLuk annonce
Politiet sætter ind på Skovvejen

10-01-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Politiet har i går lavet målrettede ATK-målinger på Skovvejen mellem Mørkøv og Jyderup, og de fortsætter arbejdet, da folk kører for stærkt.

Fire ATK-målebiler var tirsdag morgen tidligt ude for at kontrollere bilisternes hastighed i morgenmyldretidstrafikken på Skovvejen mellem Mørkøv og Jyderup, og mange kørte for stærkt. Med den baggrund vil politiet fremadrettet gennemføre flere målinger i myldretidstrafikken på strækningen, for at få bragt hastigheden blandt bilisterne ned.

Målingerne blev gennemført samtidigt i begge retninger på Skovvejen med to ATK-målebiler i samme retning, således at målingerne blev foretaget i to områder med højst tilladt hastighed på 90 km/t, der indbyrdes var adskilt af en vejstrækning med højst tilladt hastighed på 70 km/t.

I vestlig retning blev 1.876 bilister kontrolleret, hvoraf 81 blev ’blitzet’ i tidsrummet kl. 04.51 – 09.40. Højeste hastighed var 131 km/t, hvor man måtte køre 90 km/t. I østlig retning blev 2.553 bilister kontrolleret, hvoraf de 88 blev ’blitzet’ i tidsrummet kl. 04.57 – 09.32. Højeste hastighed her 126 km/t, hvor man måtte køre 90 km/t.  

Også målrettet indsats ved skoler

Derudover laver politiet også målrettet færdselsindsats ved skoler i hele politikredsen. Politiet var i går, tirsdag, til stede ved flere skoler i forskelllige byer. Der blev her påtalt flere forskellige forhold, og børn under 15 år fik en seddel med hjem med en hilsen fra politiet i det tilfælde, hvor børnene overtrådte færdselsloven, hvilket forhåbentlig giver anledning til, at forældrene taler med deres børn om vigtigheden i, at man overholder færdselsloven.

Børn under 15 år kan som bekendt ikke straffes, og derfor fortæller politiet, at det er vigtigt, at forældrene bliver underrettet om evt. overtrædelser. Politiet fortsætter arbejdet ved skolerne resten af denne uge.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0