AnnonceLuk annonce
Politiet ransagede Kings Pub for narko

05-10-2020

Af Jens Nielsen

To kvinder er blevet varetægtsfængslet for salg af narko efter en aktion fredag aften, hvor Kings Pub og en privatadresse i Kalundborg blev ransaget.

Efter et tip om narkosalg på Kings Pub i Kalundborg, rykkede politiet talstærkt ind fredag aften, hvor en 55-årig kvinde blev anholdt for at være i besiddelse af en mængde kokain samt en klump hash, ligeledes blev pubben ransaget, uden at politiet dog fandt mere narko.

”Med baggrund i et tip om, at personer som handler med narko, kunne finde på at indfinde sig på Kings Pub som almindelig gæst, og så have sin handel der, rykkede vi ind, og fandt den 55-årig kvinde i besiddelse af narko, og så ransagede vi selvfølgelig pubben, når det er et offentligt sted,” fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationskonsulent ved Midt- og Vestsjællands Politi.

I den samme narkoaktion blev en privatadresse ransaget et andet sted i Kalundborg by, her fandt politiet en 47-årig kvinde i besiddelse af 60 pølsemandsposer med kokain, digitalvægte, kontanter og et regnskab på et stykke papir.

De to kvinder er begge sigtet for overtrædelse af straffelovens narkobestemmelser, og er blevet fremstillet for en dommer, som har varetægtsfængslet dem begge frem til d. 27. oktober.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0