AnnonceLuk annonce
Politiet opfordrer folk til at melde hærværkssager

07-09-2018

Modelfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Den forebyggende afdeling i Kalundborg har i den seneste tid efterforsket flere sager, hvor en person har ødelagt flere låse hos såvel private borgere, som på offentlige bygninger og ved forretninger. 

Låsene er blevet ødelagt ved indstikning af fremmede genstande i selve låsen, og i flere tilfælde har politiet i forbindelse med de modtagne anmeldelser fået oplyst, at der var tale om tand- og/eller tændstikker.

Politiet betragter sagerne som hærværk, og har i forbindelse med efterforskningen haft kontakt til flere låsesmede, der kunne oplyse om et større antal udskiftning af låse end antallet af anmeldelser, som politiet har modtaget. Derfor formoder politiet, at mange forurettede ikke har politianmeldt hærværket, hvor låse er blevet ødelagt uanset metode.

Politiet er meget interesseret i at få anmeldelserne, så problemets omfang kan dokumenteres, og politiet måske kan få oplysninger, der kan føre frem til en mistænkt.

Opfordringen til borgerne og andre forurettede i Kalundborg er at anmelde hærværkssagerne, hvilket kan gøres elektronisk via politiets hjemmeside www.politi.dk/midtvestsjaelland.

Oplysninger om eventuel privat videoovervågning, hvor en mistænkt kan være blevet optaget, bedes oplyst i forbindelse med anmeldelsen.

Læs også Hærværksmand har ødelagt op mod 100 låse og Politiet har fokus på låse-hærværksmandFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0