AnnonceLuk annonce
Politiet omringede hus i Kalundborg

06-09-2018

Midt- og Vestsjællands Politi mødte i dag op på Niels Valdemars Allé iført skudsikre veste. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Flere patruljevogne fra Midt- og Vestsjællands Politi mødte i dag, ved middagstid, op på Niels Valdemars Allé  i Kalundborg, hvor de omringede et hus iført skudsikre veste. Yderligere er et indtræningshold, fuldt kampklædt med maskinpistoler, mødt op. Ligeledes holder en ambulance stand by tæt ved.

Tre patruljevogne fra Midt- og Vestsjællands Politi var mødt op på Niels Valdemars Allé i Kalundborg over middag i dag, torsdag, og betjentene stod iført skudsikre veste ude foran huset. Kort efter ankom et indtræningshold fra politiet, kampklædt med maskinpistoler og ligeledes skudsikre veste. En ambulance holder stand by tæt ved huset, hvor de skal ind.

Indsatsleder, Steen Aarenstrup fra Midt- og Vestsjællands Politi kunne fortælle, at de skulle ind og tale med en psykisk syg person.

”Der har selvfølgelig været en optakt forud for, at vi kommer ud, men det kan jeg ikke sige noget om på nuværende tidspunkt. Men vi skal ind og snakke med en psykisk syg person, der har behov for hjælp,” siger Steen Aaarenstrup.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0