AnnonceLuk annonce
Politiet kontrollerede lastbiler i stor aktion

01-10-2020

Politiet kontrollerede lastbiler på Juelsmindevej i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Politiets Tungvognscenter øst og Færdselsstyrelsen er torsdag i gang med en stor kontrol af lastbiler i Kalundborg.

Torsdag formiddag rullede en hel kortege af politibiler fra Tungvognscenter øst, færdselsbetjente på motorcykel samt repræsentanter fra Færdselsstyrelsen, ind i Kalundborg for at kontrollere lastbiler.

Lastbiler blev standset flere steder i Kalundborg og dirigeret til Juelsmindevej på Kalundborg Havn, hvor de mange betjente havde base. Her blev såvel chauffør som lastbil undersøgt, og desværre er der nok at komme efter for de politifolk som har kontrol af lastbiler som sit arbejdsområde.

”Det er køre-hviletid, forskellige tilladelser der ikke er i orden, manglende uddannelse, fejl og mangler på køretøjet, der er lidt af det hele,” fortæller Johnny Jacobsen fra Tungvognscenter øst, som var tovholder på dagens aktion i Kalundborg.

”Den jeg kikker på lige nu, har været til syn og er blevet kasseret, og så kører man med den i dag alligevel, og samtidig kører han med overlæs, og så længe de har råd til ekstra lygter og pynt i forruden, så kan de lige så godt bruge pengene på at holde køretøjer i orden,” slår Johnny Jacobsen fast.

Tre mand fra Færdselsstyrelsen var med til torsdagens aktion i Kalundborg hvor der blev udført såkaldt vejsidesyn, hvor de kikker efter fejl og mangler, og lige så meget for at se hvad synshallerne sender ud på gaden som godkendt.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0