AnnonceLuk annonce
Politiet klar til at snakke med borgerne efter skudepisode

18-11-2020

De to lokalbetjente fra stationen i Kalundborg, Jesper Engel og Peter Holm, er klar til at snakke med borgerne helt frem til kl. 20 onsdag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lokalbetjente fra stationen i Kalundborg er frem til kl. 20 onsdag aften til stede på Nørre Alle, dels for at skabe tryghed blandt borgerne, men også for, at eventuelle vidner kan henvende sig.

Tirsdag aften blev tre unge mænd skudt ved Meny i Kalundborg. To af skudofrene er afgået ved døden, og politiet efterforsker sagen intensivt.

De tre skudofre er identificeret, og der er tale om tre unge mænd først i 20´erne fra Københavnsområdet, som alle er kendt af politiet. Politiet undersøger nu, hvad de forurettedes ærinde i Kalundborg var, og hvad motivet til skudepisoden kan være.

Politiet vil være til stede på Nørre Allé hele dagen med den mobile politistation, både for at skabe tryghed for borgerne, men også for at tale med eventuelle vidner, som kan have set noget i forbindelse med skyderiet foran supermarkedet tirsdag aften lige efter kl. 18.00.

Den mobile politistation er stillet op på parkeringspladsen ved Stark, og det er Peter Holm og Jesper Engel, begge lokalbetjente fra stationen i Kalundborg, som tager imod de borgere, som ønsker at snakke med politiet.

Den mobile politistation er bemandet helt frem til kl. 20 onsdag aften.

De tekniske undersøgelser fortsætter

Der vil dagen igennem være politi i området omkring Nørre Allé og Eskebjergvej i Kalundborg, hvor der stadig foregår tekniske undersøgelser og søgning med hunde.

”Skyderi i det offentlige rum er helt uacceptabelt, og vi sætter alle kræfter ind på at opklare denne alvorlige forbrydelse. Samtidig ligger det os meget på sinde at genoprette trygheden for borgerne i Kalundborg,” siger fg. politidirektør, Lene Sørensen.

Den brændende bil, som blev fundet på Eskebjergvej, indgår stadig som en vigtig del af efterforskningen. Politiet vil meget gerne i kontakt med borgere, som har set personer eller køretøjer op til eller efter branden i bilen startede kl. 18.26.

Ring til politiet på tlf. 114, eller mød op ved den mobile politistation, hvis du har oplysninger i sagen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0