AnnonceLuk annonce
Politiet kaldt ud til slagsmål på tankstation

06-11-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag aften måtte politiet ud til Circle K på Esbern Snaresvej i Kalundborg i forbindelse med, at flere personer var i slagsmål i området ved tankstationen.

Kl. 21.22 tirsdag aften modtog politiet en anmeldelse om, at flere personer var i slagsmål i området ved Circle K i Kalundborg. Anmeldelsen medførte en udrykning med flere patruljer, der hurtigt fik kontakt til knap 20 yngre mænd primært fra Kalundborg. 

Ingen af mændene var kommet til skade, og politiet fik, i forbindelse med en kontrol af de tilstedeværende, klarlagt, at der blot havde været en mindre håndgemæng mellem nogle af parterne. I området fandt politiet dog en bil, hvis døre var brækket i stykker, ligesom der var sket skader på lygterne og i bilens lak. En anden bil havde fået ødelagt sidespejlene, ridser i lakken og var blevet punkteret. 

Ud fra vidneforklaringer kunne politiet mistænke en 19-årig mand fra Holbæk for at have en rolle i sagen. Politiet fik lagt en dæmper på de tilstedeværende og efterforsker nu fortsat hærværkssagerne, som den 19-årige kan mistænkes for at have en rolle i.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0