AnnonceLuk annonce
Politiet jagtede narkobilist

09-11-2020

Af Jens Nielsen

Politiet måtte ud i en mindre biljagt søndag eftermiddag, da en bilist ikke ønskede at tale med politiet. Bilisten var påvirket af narko.

Søndag sidst på eftermiddagen ønskede en af politiets patruljer at standse en personbil med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøj, da bilen kørte rundt på Græsmarksvej i Havnsø.

Føreren af personbilen ønskede dog ikke at standse og satte hastigheden op trods politiets anvisninger om at standse. Bilisten kørte med højere hastighed end tilladt rundt ad forskellige veje via bl.a. Lyngvej og Smedevej til Parallelvej, hvor bilen blev efterladt, og to mænd flygtede til fods fra bilen.

Politiet fik dog indhentet den mand, der havde siddet bag rattet i bilen, og fik ham tilbageholdt. Der var tale om en 27-årig mand fra Føllenslev, som efter en narkometertest kunne mistænkes for narkokørsel i bilen, og som i forvejen var frakendt kørekortet.

Han blev derfor anholdt og sigtet for de forskellige overtrædelser af færdselsloven, medens flere andre patruljer forsøgte at finde den anden mand. Det lykkedes ikke, så politiet fik udtaget en blodprøve af den 27-årige, hvis blod nu skal analyseres for indhold af euforiserende stoffer.

Bilejeren – en 47-årig fra Vanløse - blev efterfølgende sigtet for at have overladt føringen af bilen til en person, som ikke lovligt kunne være fører af den. Den 27-årige blev løsladt, men vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0