AnnonceLuk annonce
Politiet gennemførte stor færdselsrazzia

21-02-2020

Ca. 25 politibetjente fra både beredskabet og færdselspolitiet i Midt- og Vestsjællands politikreds foretog torsdag i tidsrummet kl. 1400-2100 en større færdselskontrol af trafikanterne i de tre vestlige kommuner i politikredsen.

Anledningen var denne uges landsdækkende kampagne mod uopmærksomhed i trafikken, så kontrollen blev indledt i Holbæk i de lyse timer, hvorefter kontrollen blev flyttet til hhv. Fårevejle og Snertinge først på aftenen, hvor politiet foretog en mere generel kontrol af trafikanterne i de mørke timer.

Politiet havde på kontrolstederne assistance fra en læge, som også fik travlt med at udtage blodprøver, da det samlede resultatet af kontrollen blev følgende:
30 sager om brug af håndholdt mobiltelefon
8 sager om spirituskørsel
2 sager om narkokørsel
2 sager om kørsel uden førerret
2 sager om kørsel i frakendelsestiden
2 køretøjer beslaglagt med henblik på konfiskation
1 sag om forkert tegngivning
7 sager om glemt kørekort under kørslen
11 sager om fejl og mangler ved køretøjet
1 sag om kørsel frem mod rødt lys
1 sag om kørsel på knallert uden brug af styrthjelm
1 sag om konstruktivt ændret knallert
1 sag om overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen
Ved en foreløbig opgørelse forventes den samlede bødesum at være mindst 144.500 kr., (sagerne vedr. spiritus-/narkokørsel samt kørsel i frakendelsestiden/uden førerret er IKKE medregnet pga. individuelle bøder afhængig af den sigtedes eventuelle tidligere straffe og indkomstforhold).
31 sager (brug af håndholdt mobiltelefon og kørsel frem mod rødt lys) vil tillige medføre påstand om et klip i kørekortet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0