AnnonceLuk annonce
Politiet fik ´pladen fuld´

23-06-2021

Af Jens Nielsen

En 26-årig mand kan se frem til en stor bøde efter politiet standsede ham i en rutinekontrol tirsdag aften. Bl.a. blev den varebil, som den 26-årige kørte i, beslaglagt.

Tirsdag aften kl. 20.15 standsede politiet et vogntog bestående af en varebil med tilkoblet påhængsvogn på Kalundborgvej i Snertinge, med henblik på rutinemæssig kontrol, da varebilen ikke umiddelbart sås forsynet med nummerplader.

Føreren var en 26-årig mand fra Jyderup, der i forvejen var frakendt kørekortet. Endvidere kunne politiet også mistænke for at være påvirket af narkotika under kørslen.

Ved nærmere undersøgelse af varebilen kunne politiet konstatere, at varebilen hverken var registreret eller lovpligtigt ansvarsforsikret. Påhængsvognen var registreret og havde nummerplade på.

Den 26-årige blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Endvidere gjorde politiet den 26-årige bekendt med, at hans varebil blev beslaglagt med henblik på konfiskation, idet aftenens kørsel var fjerde gang inden for de seneste tre år, at han blev sigtet for at køre bil trods frakendelse af førerretten.

Beslaglæggelsen ønskede bilejeren forelagt for retten, så nu skal en dommer kigge nærmere på politiets grundlag for at beslaglægge varebilen.

Den 26-årige vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0