AnnonceLuk annonce
Politiet fik nærmest ´pladen fuld´

19-02-2021

Af Jens Nielsen

Politiet fik nærmest ’pladen fuld’, da de torsdag eftermiddag standsede en personbil på Gl. Skovvej i Svebølle. Bilens fører havde ikke kørekort og en af bilens passagerer var efterlyst af politiet.

Torsdag eftermiddag kl. 16.45 anholdt og sigtede politiet en 27-årig mand fra Jyderup for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi han ikke havde noget kørekort.

I bilen var også to mandlige passagerer, hvoraf den ene – en 26-årig mand uden fast bopæl – var efterlyst af politiet. Han skulle først i februar måned have startet afsoning af seks måneders fængsel, men var udeblevet og dermed blevet efterlyst af politiet, som også frihedsberøvede ham med henblik på senere transport til et fængsel.

Ved visitationen af den 26-årige fandt politiet ham i besiddelse ca. fem gram skunk, som blev beslaglagt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Politiet løslod den 27-årige fører efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, men kontaktede efterfølgende bilens ejer, der blev sigtet for at have overladt føringen af personbilen til en person uden kørekort. Den anden mandlige passager blev ikke sigtet for noget efter politiets kontrol af personerne i bilen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0