AnnonceLuk annonce
Politiet fandt pistol og ammunition i 38-årigs bil

30-01-2019

Af Jens Nielsen

En 38-årig mand blev tirsdag anholdt af politiet efter trusler mod pårørende og bekendte. Politiet fandt pistol og ammunition i den 38-åriges bil.

Tirsdag formiddag, kl. 11.00 modtog politiet en anmeldelse fra bekendte og pårørende til en 38-årig mand uden fast bopæl i Kalundborg om, at han dels havde truet dem med at ville begå noget voldsomt imod dem, dels at den 38-årige formentlig ikke havde det godt med sig selv.

Politiet iværksatte derfor både en efterforskning og en eftersøgning af den 38-årige mand, der bevirkede, at politiet kl. ca. 20.00 kunne anholde ham udramatisk i en bil på en tankstation i Gørlev.

Ved nærmere undersøgelse af hans bil fandt politiet en brugbar pistol med tilhørende ammunition, ligesom han selv var i besiddelse af en ulovlig dankort-kniv.

Den 38-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af straffeloven mht. truslerne og besiddelse af pistolen i det offentlige rum samt overtrædelse af våbenloven mht. dankortkniven.

Den anholdte er fortsat i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden forventer at fremstille ham i grundlovsforhør kl. 10.45 ved Retten i Holbæk med påstand om varetægtsfængsling.

Anklagemyndigheden vil begære retsmødet afholdt for lukkede døre.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0