AnnonceLuk annonce
Politiet fandt narko under ransagning af to adresser

25-02-2021

Af Jens Nielsen

Politiet ransagede to adresser i Kalundborg Kommune onsdag aften, og fandt bl.a. hashplanter og et skunklaboratorium under opbygning. To mænd er anholdt og fremstilles i grundlovsforhør torsdag eftermiddag.

Onsdag eftermiddag klokken 13.55 ville lokalpolitiet i Kalundborg standse en personbil og kontrollere de to mænd, der befandt sig i bilen, som blev standset under kørsel ad Slagelsevej, Kalundborg. I bilen befandt sig en 36-årig mand fra Jerslev Sj. og en 42-årig mand fra Kalundborg, der begge blev mistænkt for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Mistankegrundlaget var en kraftig duft af hash inde fra deres bil, da politiet fik kontakt til de to mænd. Ved en ransagning af bilen fandt politiet også årsagen, idet de to medbragte ca. 5,5 kg skunk i bilen. De to mænd blev anholdt og sigtet for den ulovlige besiddelse af skunken, som politiet mistænkte dem for at være i besiddelse af med henblik på videresalg.

Efterfølgende foretog politiet ransagning af to adresser i Kalundborg kommune for at finde eventuelle spor i sagen.

Bl.a. var politiet massivt til stede med flere patruljer og mange betjente på en ejendom på Slagelsevej i Kalundborg onsdag aften, lige som en adresse i Jerslev blev ransaget i forbindelse med sagen.

Politiet fandt ved ransagningerne flere hashplanter i et skunklaboratorium under opbygning. I forbindelse med en af ransagningerne kiggede politiet også på elinstallationerne, der bar præg af muligt tyveri af strøm til skunklaboratoriet. Det lokale elselskab blev tilkaldt for at foretage en undersøgelse af installationerne og udfærdige en erklæring om, hvorvidt der allerede kunne være foregået tyveri af strøm til skunkproduktionen.

De to anholdte mænd forblev i politiets varetægt efter afhøring til sagen, idet anklagemyndigheden vil fremstille dem i grundlovsforhør kl. 13.00 i Retten i Roskilde i løbet af torsdagen med krav om varetægtsfængsling. 

Anklagemyndigheden vil begære dørlukning i forbindelse med grundlovsforhøret af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0