AnnonceLuk annonce
Politiet efterlyser to unge på knallert efter bilbrand

20-07-2020

Personbilen stod ikke til at redde og udbrændte totalt. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I forbindelse med nattens bilbrand på Nørre Allé efterlyser Midt- og Vestsjællands Politi nu to unge mænd som er set køre fra stedet på en knallert.

De foreløbige undersøgelser af natten bilbrand på Nørre Allé tyder i følge politiet på, at der kan være tale om en kriminel handling.

Under den foreløbige efterforskning af brandsagen har politiet fået oplysninger om, at to unge mænd i 15-17-årsalderen var kørt fra området på én knallert. De var begge iført mørkt tøj, den ene dog med trøje med markant hvidt ærme, medens den anden herudover var iført en styrthjelm.

Politiet fandt ikke de to unge mænd i nat for at afhøre dem om deres færden i området, men vil gerne høre fra enten de to unge mænd på knallerten eller fra personer, der har bemærket dem i området i nattetimerne.

Vestsjællands Brandvæsen blev tilkaldt til den brændende bil på Nørre Allé ved nr. 43, klokken 03.22 natten til mandag. En Fiat personbil var helt overtændt og stod ikke til at redde.

Der har ikke været fare for, at ilden ville brede sig til beboelsesejendom som bilen var parkeret ved, så ingen personer har været i fare.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på tlf. 114 hvis man har oplysninger i sagen.

Bil gik op i flammer tidlig mandag morgen


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0