Politiet efterlyser mand og kvinde efter ’kassedyk’

Af Jens Nielsen

Politiet efterlyser en mand og en kvinde efter et såkaldt ’kassedyk’ i Superbrugsen i Gørlev onsdag sidst på eftermiddagen.

Onsdag kl. 17.45 kom en anmeldelse om et kassedyk i Super Brugsen i Gørlev. En mand havde taget penge fra butikkens kasseapparat, men blev opdaget af personalet, der råbte ham an. Det fik manden til at flygte fra stedet, og undervejs smed han pengene fra sig inden han løb ud til en parkeret bil. Manden var i følgeskab med en kvinde, som også satte sig ind i bilen.

De to personer beskrives som:

A: Mand, Dansk af udseende, 30-40 år, 180-190 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Kronraget / skaldet, Hårlængde: Skaldet, Yderligere kendetegn: usoigneret, Iført: blå løse cowboybukser, sort og hvid trøje, blåt mundbind, rød eller brun kasket, mørke sko

B: Kvinde, Dansk af udseende, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: havde bule på maven som om hun var gravid, Talte: Dansk, Iført: sort kjole og sorte leggins, Medbragte: sort håndtaske.

Parret kørte fra stedet i nordøstlig retning en ældre sølvfarvet personbil. Vidner som har set de beskrevne personer eller bilen i området bedes kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Kl. 20.42 skete endnu et kassedyk, denne gang i Rema1000 i Gevninge, Lejre. Her indfandt en mand og en kvinde sig, hvor kvinden afledte personalets opmærksomhed, mens en mand tog et mindre kontantbeløb fra kasseapparatet, inden de begge forlod butikken.

Politiet efterforsker nu begge sager, og undersøger om der er en sammenhæng mellem sagerne. Når videoovervågningen fra butikkerne er indhentet, vil politiet gennemgå optagelserne for at afklare, om der kan være tale om samme mistænkte.

Del