AnnonceLuk annonce
Politiet efterlyser ejere af nedgravet ´sølvskat´

05-03-2021

Af Jens Nielsen

Politiet har fået indleveret en stor mængde sølvbestik, sølvgenstande og smykker, som var nedgravet i en skov i Roskilde. En sølvske med Vor Frue Kirke kan måske stamme fra Kalundborgegnen. Nu efterlyses ejermanden.

Politiet efterlyser personer, der kan komme med oplysninger om de fundne genstande, så politiet har mulighed for at finde en eller flere borgere, der mangler sine ejendele. 

Sidst i februar anmeldte en 58-årig mand fra Roskilde, at hans sønner havde fundet en pose med over 200 forskellige stykker bestik samt diverse sølvgenstande og smykker. Posen blev indleveret til politiet, som har forsøgt at finde frem til mulige ejere uden held, og derfor offentliggøres billeder af effekterne. 

Blandt effekterne er en eller flere sølvskeer med motiv af Vor Frue Kirke og Kalundborg indgraveret. Skeen eller skeerne kan måske stamme fra Kalundborgegnen.

Effekterne var indpakket i avispapir, lagt i en plastikpose og herefter nedgravet i Boserup Skov i Roskilde. Genstandene blev fundet ved hjælp af metaldetektor og var gravet omkring 10-15 centimeter ned i jorden. 

Flere af de fundne effekter har indgraveringer og særlige kendetegn, hvorfor det måske kan lede borgernes tanker hen på mulige ejere. 

Ved oplysninger om de fundne genstande skal borgerne kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 114 eller 4635 1448.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0