AnnonceLuk annonce
Politiet bankede på døren

19-02-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

I alt 15 personer i Holbæk, Odsherred og Kalundborg Kommune fik i nat fra kl. ca. 01 forstyrret deres nattesøvn, da politiet bankede på døren. 

Årsagen var ganske enkelt den, at de 15 personer alle havde et udestående med fogedretten i Holbæk, som derfor havde bedt politiet om hente dem. De var alle efterlyste af politiet, fordi de havde undladt at reagere på indkaldelse til fogedretten på grund af et økonomisk udestående med en modpart, som har penge til gode. 

Alle blev frihedsberøvet, da politiet traf dem, og de har haft midlertidigt logi på politistationen i Holbæk, indtil fogedretten i Holbæk kan tage imod dem i løbet af tirsdag formiddag.

Politiet gennemfører med jævne mellemrum denne type aktioner for at bringe udeblevne og efterlyste personer i fogedretten. Alle har dog mulighed for at selv at møde op i fogedretten for at få klaret retsmødet, inden politiet banker på døren. Den mulighed og ikke mindst opfordring har politiet hermed givet videre til andre, der ikke fik besøg af politiet i nat, men som måske vil få det på et andet tidspunkt.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0