AnnonceLuk annonce
Politiet afslørede skunklaboratorium

20-04-2020

Af Jens Nielsen

29-årig mand anholdt efter at politiet afslørede et skunklaboratorium lørdag morgen, på mandens adresse i Eskebjerg.

Kl. 05.50 lørdag morgen standsede politiet en personbil ved en privat adresse med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøj. Kontrollen skete ved bopælen for en 29-årig mand fra Eskebjerg, der efterfølgende fik undersøgt sit hus og tilstødende lokaliteter.

Politiet havde ved kontrollen af bilen undret sig over en umiskendelig lugt af skunk / cannabis fra den 29-åriges bopæl, som politiet efterfølgende ransagede på en mistanke om besiddelse af euforiserende stoffer.

Ved ransagningen fandt politiet et aktivt skunklaboratorium med udsugning mv. samt ca. 200 hamp planter i ca. en meters højde. Nogle af disse var allerede høstet og hængt til tørre.

Den 29-årige blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens narkobestemmelser. Ved nærmere undersøgelse af laboratoriet fik politiet mistanke om, at den 29-årige også kunne mistænkes for tyveri af el. Det kunne en sagkyndig fra elselskabet bekræfte, så sigtelserne mod den 29-årige blev udvidet til også at omfatte tyveri af el. Laboratorieudstyret blev beslaglagt sammen med hamp planterne mv. med henblik på senere destruktion, når sagen er strafferetligt afgjort.

Efter afsluttet efterforskning blev den 29-årige løsladt uden fremstilling i grundlovsforhør, men han er fortsat sigtet i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0