AnnonceLuk annonce
Politiet aflyser tryghedsmøde

29-09-2020

Af Jens Nielsen

Det boligsociale projekt Tryghed og Trivsel havde taget initiativ til et tryghedsmøde for beboerne i Klosterparkvejsområdet i Kalundborg, onsdag, men nu har politiet aflyst mødet.

En række borgere er utrygge efter dækafbrænding og flere containerbrande i den seneste tid i området omkring Sct. Olaiparken.

Derfor havde Tryghed og Trivsel inviteret beboerne til et tryghedsmøde i morgen onsdag i festsalen i Sct. Olaiparken, med deltagelse af både repræsentanter fra politiet, SSP og Natteravnene.

I festsalen er der plads til 50 personer i forhold til de gældende coronaregler, resten kunne så stå udenfor, hvor der ville blive sat højtalere op.

Men den går ikke, da det er samme arrangement der er tale om, derfor må der kun være 50 personer forsamlet i alt, så politiet har tirsdag eftermiddag aflyst mødet, og det ærgrer Klaus Munk Jakobsen, projektleder for Tryghed og Trivsel.

”Det er brand ærgerligt, men vi er nødt til at følge myndighedernes krav, men vi gennemfører mødet så snart forsamlingsforbuddet hæves til mere end de nu gældende 50 personer,” siger Klaus Munk Jakobsen.

Projektlederen opfordrer utrygge borgere til, at ringe eller møde op hos politiet med deres bekymring hvis man ikke kan vente til tryghedsmødet kan afvikles.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0