AnnonceLuk annonce
Politi tilkaldt til uro på tankstation

01-02-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag nat måtte politiet en tur forbi Circle K på Esbern Snaresvej i Kalundborg, da flere yngre mænd skabte utryghed for personalet, ligesom de nægtede at bære mundbind.

Kl. 4.40 natten til lørdag måtte personalet på Circle K i Kalundborg se sig nødsaget til at trykke på alarmknappen, idet fem personer, der i øvrigt ikke bar mundbind under ophold i tankstationens butik, skabte meget utryghed for personalet og i øvrigt ikke ville iføre sig mundbind eller forlade stedet. 

Politiet kørte til tankstationen, hvor politiet fik kontakt til to mænd på 18 og 19 år fra Kalundborg samt en 20-årig mand fra Valby. De var stadig opfarende, højtråbende og nægtede i øvrigt, trods politiets kraftige opfordringer herom, at forlade stedet. Derfor endte det med, at de alle tre blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen samt for overtrædelse af corona-reglerne om at bære mundbind under ophold i en butik. De to sidste mænd havde forladt stedet, men opholdt sig i nærheden, hvorfra de råbte hånende ord mod politiet under opholdet på tankstationens område. 

Politiet forsøger nu, ud fra tankstationens videoovervågning, af få identificeret de to sidste mænd med henblik på at kunne sigte dem for eventuelle lovovertrædelser i anledning af deres adfærd både på tankstationen og efterfølgende under politiets arbejde på stedet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0