AnnonceLuk annonce
Politi: 20-årig fik hele pladen fuld

20-01-2020

Af Jens Nielsen

’Lånt’ knallert kørte for stærkt, føreren var uden styrthjelm og påvirket af hash, og han havde en klump hash og en ulovlig kniv på sig.

Lørdag eftermiddag standsede politiet en lille knallert, som kørte tydeligt hurtigere end de tilladte 30 km/t, på Søndergade i Ubby.

Føreren af knallerten, en 20-årig mand fra Holbæk, brugte desuden ikke styrthjelm under kørslen og var påvirket af hash. Patruljen anholdt derfor manden, som blev sigtet for narkokørsel.

Den 20-årige blev visiteret, hvor politiet faldt en lille klump hash og en ulovlig foldekniv på ham. Han blev derfor også sigtet for lov om euforiserende stoffer og knivloven, og de ulovlige ting blev beslaglagt.
Ved undersøgelsen af knallerten viste det sig, at den 20-årige havde ”lånt” knallerten af en ven, men at han ikke havde spurgt om lov. Politiet sigtede ham derfor for brugstyveri af knallerten og tog knallerten ind til nærmere undersøgelse for, hvor hurtigt den kan køre.

Den 20-årige fik udtaget en blodprøve, som skal vise om han var påvirket under kørslen. Når resultatet af blodprøven kommer, vil han høre nærmere fra politiet.
Når undersøgelsen af knallerten er færdig, vil føreren og ejeren af knallerten blive kontaktet. Politiet vil herefter tage stilling til om de begge skal have en bøde for den konstruktivt ændrede knallert.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0