AnnonceLuk annonce
Lejligheder ransaget i stor politiaktion

20-12-2018

Politiet var massivt tilstede i Kalundborg torsdag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Flere lejligheder i Kalundborg blev torsdag aften ransaget af politiet i en aktion hvor omkring 25 betjente deltog. To personer er anholdt.

Betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi var talstærkt tilstede i Kalundborg sent torsdag aften.

Omkring kl. 21 var der mødested på parkeringspladsen ved rådhuset på Holbækvej, hvor omkring 25 betjente i 10 biler, koordinerede aktionen, som efterfølgende startede på Øen i Kalundborg,

Grunden til det massive politiopbud skyldes et røveri mod en 15-årig dreng i Kordilgade tidligere på dagen, hvor den 15-årige blev passet op af flere personer og truet med en pistollignende genstand, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi fredag morgen.

”Der er nogle oplysninger i sagen der gør at vi kunne målrette vores efterforskning mod nogle bestemte personer”, fortæller Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- Og Vestsjællands Politi.

To lejligheder blev ransaget i forbindelse med sagen. Et svært bevæbnet indtrægningshold fra politiet skaffede sig adgang til en lejlighed på Øen, og efterfølgende gennemførte politiet en lignende aktion i en lejlighed på Esbern Snaresvej.

I forbindelse med ransagningen af de to lejligheder er der fundet en gaspistol, og om det er den der er truet med i forbindelse med røveriet, skal politiet nu undersøge.  Politiet foretog anholdelse af fire mænd på 17, 18, 18 og 24 år fra Kalundborg på enten deres bopæle eller andre steder i Kalundborg by. En af de 18-årige og den 24-årige blev dog hurtigt løsladt, da de ikke umiddelbart kunne mistænkes for at have en rolle i sagen. Derfor er en 17-årig og den anden 18-årige fortsat i politiets varetægt, idet de skal fremstilles i et grundlovsforhør kl. 1100 ved Retten i Holbæk som sigtet for røveri, hvor formentlig flere kan mistænkes, men endnu ikke er blevet anholdt.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0