AnnonceLuk annonce
Point på hjemmebane

21-11-2018

Af Jens Nielsen

Løve-Høng Håndbold fik point på kontoen i to hjemmekampe i kvalifikationsrækken, tirsdag aften.

Både Løve-Høng Håndbold kvinder og herrerne i kvalifikationsrækken var på hjemmebane i Hønghallen tirsdag aften, og her blev det til point for begge hold.

Bedst gik det for kvinderne, som vandt 22-19 (10-8) over Lammefjorden.

Løve-Høngs hjemmehold spillede sig på tredjepladsen i tabellen med fire sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag som foreløbigt sæsonresultat.

Målscorer for Løve-Høng: Christina Jørgensen 6, Malene Jepsen 5, Kersti Bøgebjerg 3, Gitte Bang 2, Anna Jensen 1, Sally Køhlert 1, Laura Beyer 1.

Næste kamp for kvinderne fra Løve-Høng Håndbold er på lørdag, hvor holdet møder Nykøbing F. på udebane.

Udligning på straffekast kostede sejren

Løve-Høng herrerne i kvalifikationsrækken var knapt så heldige som kvinderne, de måtte nøjes med et enkelt point da de spillede 21-21 (10-12) mod NFØ Håndbold.

Hjemmeholdet var foran med et enkelt mål, et minut før tid, og havde sikret sig bolden, men dommeren dømte nøl og modstanderen nåede lige at få et mål på straffekast, og dermed resultatet 21-21.

Løve-Høng har tabt de seneste tre kampe, senest i søndags mod Nykøbing Falster Håndbold, så et enkelt point er lidt et plaster på såret.

Endnu engang blev Joakim Pedersen topscorer for Løve-Høng, denne gang med otte mål.

Målscorer for Løve-Høng: Joakim Pedersen 8, Søren Bruun 3, Frederik Hasselriss 3, Flemming Brodersen 2, Claes Jensen 2, Christian Damgaard 1, Christian Nielsen 1, Jacob Gosvig 1.

Næste kamp for herrerne bliver på lørdag eftermiddag, hvor der der er lokalbrag i Rørbyhallen mod HF Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0