AnnonceLuk annonce
Pølser og kubik på plejecentret

05-06-2019

Der blev hygget ved bordene i det gode vejr. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Grundlovsdag var der arrangeret fest for beboerne på Plejecentret Enggården i Ubby, hvor der både blev serveret pølser og flotte motorcykler kikkede forbi.

Beboere og pårørende var onsdag inviteret til fest på Plejecentret Enggården i Ubby, og at vejret så bare blev helt fantastisk, ja det blev festen absolut ikke dårligere af.

Beboere og gæster fik pølser fra en pølsevogn og isvafler til dessert, og så kikkede der lige en række flotte Harley Davidson motorcykler forbi, som beboerne studerede interesseret, og efter lidt overvejelser sagde plejehjemsbeboeren Jens Ove Larsen, ja til en tur bag på.

Også plejecentrets Rickshaw cykel blev luftet, her var der flere som ville med på en tur.

Nye sandkasser

Plejecentret Enggården benyttede også dagen til at præsentere tre helt nye sandkasser, som er beregnet til at børnehaven i Ubby og områdets dagplejere frit kan benytte.

”Vi har inviteret børnehaven i Ubby og områdets dagplejere til at komme her hos os og lege og spise deres madpakker, de kan bare bruge det som de har lyst, det giver simpelthen så meget livskvalitet begge veje,” fortæller Marie Matthiesen, gruppeleder på Plejecentret Enggården.

Det er de tre lokale firmaer, Hough, DSV og Fakta, som har betalt for de tre nye sandkasser.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0