AnnonceLuk annonce
Plejecenter modtager flot gave fra frisør

11-03-2020

Der var en flot blomst til Tove Sørensen fra beboerne, som tak for de mange billeder. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgfrisør Tove Sørensen – Salon Mini Lady – har købt 16 billeder til udsmykning af plejecentret Nyvangsparken. Onsdag formiddag var der indbudt til fernisering.

Frisør Tove Sørensen har en gang om ugen åben i sin lille salon, som er indrettet på plejecentret Nyvangsparken i Kalundborg, her får beboerne ordnet håret, og sådan har det været i mange år, og det har givet Tove Sørensen mange gode minder, derfor besluttede hun at skænke en række billeder til Nyvangsparken, for på den måde at glæde beboerne.

”Jeg elsker de mennesker som er her, og det er det jeg kan give tilbage, jeg får jo en energi ved at snakke med beboerne, jeg får jo historier om hvordan julen var i 1932, hvordan påsken var dengang, de fortæller mig alt, tænk på hvor rig jeg bliver på minder,” fortæller Tove Sørensen, mens en af beboerne, Vivi, sidder i frisørstolen.

Onsdag formiddag var alle beboerne så samlet til bobler og kransekage, hvor de i alt 16 billeder officielt blev afsløret, billeder som beboerne og personale i fællesskab har valgt ud fra en større serie af billeder.

”Tusind tak på beboernes vegne, du har været så gavmild, det er så livsbekræftende at gå på gangen nu,” sagde Pia Schacht, medarbejder på Nyvangsparken.

Billederne er fotograferet af Ole Agerbæk i Kalundborg, og der er motiver af bl.a. Samsøfærgen, Møllen i Ulstrup, H.M Dronningen på Røsnæs, radiotårnene, Røsnæs Fyr, Vor Frue Kirke og fiskerihavnen.

Tove Sørensen synes der manglede fire billeder for at alle pladser på væggene blev fyldt ud, så de er bestilt hos Ole Agerbæk.

Tove Sørensen klipper både unge og gamle, ældste kunde er 104 år, fortæller Tove.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0