AnnonceLuk annonce
Plejecenter fik blomster fra Folketinget

17-04-2020

Beboerne og personalet på Plejecentret Enggården fik en buket blomster fra Folketinget. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I anledningen af H. M. Dronningens 80-års dag torsdag, havde Folketinget udvalgt tre plejecentre i Danmark, som ville modtage en buket blomster. På Sjælland faldt valget på Plejecenter Enggården i Ubby.

Gruppeleder Marie Krogh Matthiesen på Plejecenter Enggården i Ubby blev noget overrasket da hun onsdag blev ringet op fra Folketinget, at Enggården var udvalgt som et af tre plejecentre i hele Danmark, som skulle modtage en buket blomster fra Folketinget i anledningen af H. M. Dronningens 80-års fødselsdag.

Folketinget havde udvalgt tre plejecentre i Danmark, et i Jylland, et på Fyn og et på Sjælland, som altså blev Plejecenter Enggården.

Torsdag eftermiddag kom blomsterbuddet, fra Lynghuset i Gørlev, forbi med buketten, ledsaget af et kort fra Folketingets formand Henrik Dam Kristensen.

På kortet stod bl.a., ”Kære Ældrecenter Enggården. I anledningen af Dronningens 80-års fødselsdag modtager alle beboere og personalet på Ældrecenter Enggården en buket blomster.”

Hvorfor lige Enggården er udvalgt har Marie Krogh Matthiesen ikke fået noget svar på, men hun er selvfølgelig glad for at det lige er Enggården som er udvalgt, men synes, at det er noget af en joke.

”Hvad er meningen med at vælge tre plejecentre i hele landet, hvorfor er det ikke alle plejecentre i hele landet som får, og en buket her gør ikke den store forskel, da beboerne er fordelt på flere stuer, det minder mest om en joke, men selvfølgelig er vi da glade for den buket som vi har fået,” siger Marie Krogh Matthiesen.

Derimod har Ubby Kirke været væsentlig mere rundhåndet, herfra har alle beboere på plejecentret og beboerne i ældreboligerne ved siden af Enggården, modtaget blomster, 90 i alt, sammen med en hilsen fra sognepræst Kim Gilling Hansen, som selv var forbi med de mange blomster.

Borgere samlede ind til blomster og chokolade

Også beboerne og personalet på Bregninge Plejecenter fik blomster i anledning af majestætens runde dag.

Borgere i Svebølle havde, via facebook, samlet ind så der blev en buket blomster og chokolade til alle beboere og personale på plejecenteret.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0