AnnonceLuk annonce
Planer om et nyt supermarked er droppet

13-04-2019

Planerne om at opføer et supermarked på hjørnet af Esbern Snaresvej/Lerchenfeldvej er nu droppet. Foto: Jens NIelsen

Af Jens Nielsen

Der har været megen diskussion om en ny dagligvarebutik på hjørnet af Esbern Snaresvej/Lerchenfeldvej i Kalundborg, men nu har projektudvikleren Innovator kastet håndklædet i ringen.

Igennem flere år har sagen om tilladelse til at opføre en dagligvarebutik på hjørnet af Esbern Snaresvej/Lerchenfeldvej i Kalundborg været et meget varmt emne i kommunalbestyrelsen, men nu kaster projektudvikleren Innovator håndklædet i ringen og opgiver projektet, det oplyser sn.dk

Siden 2011 har sagen om en måske kommende dagligvarebutik på hjørnet af Esbern Snaresvej / Lerchenfeldvej været i spil, senest er lokalplanen ændret og har været i hørring, det har givet en lang række af modstandere af projektet.

Både naboer, andre dagligvarebutikker i området som Rema 1000 og Meny samt foreningen Vores Kalundborg, har været store modstandere af projektet.

Lokalplanen for området blev vedtaget med et meget snævert flertal i kommunalbestyrelsen, men nu er planerne for et kommende supermarked på hjørnegrunden altså droppet helt.

Lokalplanen tillader kun at opføre et butik på 1000 kvadratmeter, men kravet til en discountbutik i dag er mindst 1200 kvadratmeter, dermed skal sagen begynde forfra, og det har fået Innovator til helt at opgive projektet, skriver sn.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0