AnnonceLuk annonce
Pizza i 30 år – det skal fejres

13-10-2020

49-årige Ilhan Ergül har været indehaver af Rhodos Pizzeria de sidste 15 år. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er 30 år siden at Rhodos Pizzeria i Skibbrogade slog dørene op, de sidste 15 år med Ilhan Ergül som indehaver. I hele næste uge er der et særligt godt tilbud på pizzaer

Kalundborgs ældste pizzeria, Rhodos, i Skibbrogade kan fejre 30-års fødselsdag, og derfor kan alle almindelige pizzaer som afhentes i forretningen, købes for bare 49 kr. i hele næste uge, fra d. 19. til d. 26. oktober.

Det er 49-årige Ilhan Ergül som de sidste 15 år har langet pizzaer over disken i Rhodos Pizzeria, og det fortsætter han med, han er nemlig glad for opbakningen fra kunderne, hvor omkring 90% er stamkunder.

”Kalundborgenserne har støttet mig i mange mange år, og jeg vil gerne sige dem tak med et godt tilbud på pizza i næste uge,” siger Ilhan Ergül mens der bliver rullet dej ud til endnu en pizza.

Rhodos Pizzeria var tilbage i foråret 2016 udsat for en brand en tidlig morgen som nærmest lagde restauranten i ruiner. Dengang støttede kunderne op om stedet så snart pizzeriaet var genopbygget, og det er Ilhan Ergül meget taknemmelig for.

Ilhan Ergül stammer oprindeligt fra Tyrkiet, er uddannet kok og tjener og havde i 15 år sin egen restaurant i Østrig inden turen gik mod Danmark og Holstebro. For 15 år siden fik han tilbuddet om at købe Rhodos i Kalundborg, og har så været her siden.

Menukortet hos Rhodos Pizzeria er stort og der tilbydes bl.a. glutenfri pizza og også fulkornspizza.

Ilhan Ergül oplyser, at omkring 70% af den mad der laves bliver spist i restauranten, hvor der også er mulighed for at sidde på 1. sal.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0