AnnonceLuk annonce
Pistolmand gik ind på to tilfældige adresser

01-09-2019

Med en skarpladt pistol i hver hånd gik en mand fra Ubby lørdag aften ind hos tilfældige borgere på to adresser i Ubby. Det skriver TV2 Øst, efter at den 32-årige mand har været for en dommer.

En 32-årig mand er ved retten i Roskilde blevet varetægtsfængslet frem til d. 26. september, efter at han lørdag aften gik rundt i Ubby iført skudsikker vest og med en pistol i hver hånd.

Specialanklager Anja Lund Liin oplyser til TV2 Øst at manden har været inde hos to tilfældige borgere i Ubby, men at han ikke var truende, men hans opførsel førte ikke overraskende til, at politiet blev alarmeret.

Svært bevæbnet politi var derfor til stede i Ubby lørdag aften, hvor en del af byen har været spærret af for øvrig færdsel, mens de mange politifolk arbejde på stedet.

Fandt flere våben i hjemmet

Den sigtelse, som søndag er blevet fremlagt i retten, drejer sig ikke bare om besiddelse af to skarpladte pistoler på offentlig gade og vej.

I den 32-åriges hjem fandt politiet to andre ladte skydevåben. Dels en riffel, og dels en pumpgun.

I forbindelse med anholdelsen, som skete lørdag ved 22-tiden, blev også den 32-åriges kæreste anholdt, men hun blev løsladt igen.

Manden nægter sig skyldig, men ønskede i øvrigt ikke at svare på spørgsmål i søndagens retsmøde.

I øvrigt er det i grundlovsforhøret bestemt, at manden skal mentalundersøges, oplyser specialanklageren til TV2 Øst

Mand rendte rundt med to pistoler iført skudsikker vestFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0