AnnonceLuk annonce
Pinocchio hopper i Gryden

21-02-2020

Af Jens Nielsen

Kalundborg Amatør Teater KAT har sat Pinocchio på plakaten til dette års byspil i Gryden på Møllebakken. Der er informationsmøde d. 16. marts.

Efter sidste års store succes med Pippi som årets byspil, har Kalundborg Amatør Teater KAT netop meldt ud, at dette års byspil bliver klassikeren Pinocchio, der opføres som en musical.

Pinocchio er fortællingen om dukkedrengen Pinocchio, lavet af urmageren Geppetto, som bliver gjort levende af en god fe, også kaldet den blå fe. Pinocchio skal så lære hvad det vil sige at være en rigtig dreng og prøver at være den søn som Geppetto altid har drømt om.  Verdenen er dog fuld af fristelser og Pinocchio kommer på afveje med teater, tyve, pengetræer og meget andet. Da Pinocchio ikke kommer hjem, rejser den gamle Geppetto ud for at finde sin søn.


I sit forsøg på at finde ham, ender han selv i store problemer og Pinocchio må nu ud og rede sin far inden det er for sent.

Opsætningen er lagt i hænderne på Mattis Glumsø, der er instruktør og Nanna Hemmingsen skal sikre koreografien.

Kalundborg Amatør Teater KAT inviterer alle interesserede, der vil være med til at skabe sommerens byspil i Gryden på Møllebakken, til informationsmøde, mandag d. 16. marts kl. 19-21: i KAT-huset, Nygade 12, Kalundborg.

”Der er seks større roller, og i alt 31 taleroller. Der er brug for en masse til at spille ensemble, da det er en musical så der skal synges og danses,” fortæller Klaus Ødegaard, der er produktionsleder på opsætningen.

Instruktør Mattis Glumsø opfordrer til at, alle interesserede kommer til informationsmøde, som er, korsanger, kan danse, spille skuespil, bygge kulisser, sy kostumer, male kulisser, eller er god til andre praktiske ting. Der skal bruges mange medvirkende, enten på scenen eller backstage.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0