AnnonceLuk annonce
Pigespejdernes nye lokaler er indviet

08-11-2018

Nye lokaler til De grønne pigespejdere i Gørlev har fået nye lokaler. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Nye lokaler til De grønne pigespejdere i Gørlev, efter mange år i præstegården.

Den seneste tid har været lidt turbulent for De Grønne Pigespejdere i Gørlev. Efter i mange år at have holdt til i præstegården, var der ikke længere plads der mere, og spejderne har derfor været på udkik efter nye lokaler. Det er lykkedes nu, og tirsdag aften var der indvielse af pigespejdernes nye lokaler på Basen i Gørlev, hvor også ungdomsklubben og Vestsjællands Cykelmotion holder til.

”Som spejder lærer vi at det er vigtigt at udfordre os selv. Det blev vi i før sommerferien, spejdere, forældre, forældrebestyrelse, lederne og venner til os spejdere har kæmpede sammen for at finde en god løsning på manglende lokaler, og den kamp vandt vi,” fortæller Jette Nielsen fra De grønne pigespejdere i Gørlev, og fortsætter,

”Nu er vi flyttet ind på Basen i Gørlev og vi glæder os til at bruge de nye lokaler, udearealer og ikke mindst masser af opbevarings muligheder.”

Den mindste spire, 7-årige Naya klippede snoren til De grønne pigespejderes nye lokaler, hvor de mange spejdere stod i kø for at se deres nye lokaler.

Nu er De grønne pigespejdere i Gørlev klar til hver tirsdag at kunne byde velkommen til flere spejdere.

Fra 16.30 – 18 er det for spire/smutter fra 0 kl. til 3 kl., og fra 18.30 til 20 er det fra 4. kl. til 17+

Til foråret starter De grønne pigespejdere i Gørlev nye udfordringer op. Ud i naturen projekt for forældre og piger i alderen 3 til 6 år.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0