AnnonceLuk annonce
Pige kørt ned i fodgængerfelt

19-05-2021

Af Jens Nielsen

En 12-årig pige blev tirsdag eftermiddag ramt af en personbil da hun var på vej over gaden i et fodgængerfelt.

Tirsdag kl. 15.04 blev politi og ambulance sendt til rundkørslen Holbækvej-Slagelsevej i Kalundborg, hvor en 12-årig pige var blevet ramt af en personbil.

En 62-årig mand fra St. Fuglede kørte ad Holbækvej mod vest, i rundkørslen skal han svinge til højre ad Slagelsevej mod syd, og samtidig med at bilisten svinger, er den 12-årige pige ved at krydse Slagelsevej til fods i fodgængerfeltet, og bliver ramt af personbilen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Bilisten fortsatte efter at han ramte pigen i fodgængerfeltet, hvorefter vidner på stedet satte efter den 62-årige.

”Vi ved ikke på nuværende tidspunkt hvorfor bilisten ikke standsede, men handlekraftige borgere på stedet kørte efter manden og fik ham standset ganske udramatisk, så der er ikke tale om den klassiske flugtbilist,” siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Pigen blev undersøgt i den tilkaldte ambulance, men blev ikke kørt til skadestuen, så hun er sluppet heldigt efter at være blevet ramt af personbilen.

På Facebook takker pigens mor mange gange de mennesker som hjalp hendes 12-årige datter i forbindelse med uheldet, og oplyser at den 12-årige pige er ok efter omstændighederne.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0