AnnonceLuk annonce
Billedserie: Perfekt messevejr

11-09-2018

Tekst og foto af Jens Nielsen

Regnvejret var helt perfekt messevejr for XL Byg i Gørlev, som tirsdag havde inviteret til håndværkermesse.

32 leverandører var tirsdag eftermiddag klar med hver deres stand i de store haller hos XL Byg i Gørlev, klar til den traditionelle håndværkermesse, hvor egnens håndværkere havde mulighed for at møde leverandører og gode kollegaer under hyggelige former.

”Det er det helt perfekte messevejr, mange håndværkere har pakket sammen på grund af regnvejret, og så kommer de lige forbi her,” sagde Jesper Sørensen, afdelingsleder hos XL Byg i Gørlev.

Håndværkermessen er en årlig tradition hos XL Byg i Gørlev, hvor rigtigt mange håndværkere og håndværksmestre kommer forbi for at få del i de mange gode tilbud som gælder på dagen, men også for lige at få en pølse og en øl eller vand.

”Der er en rigtig god opbakning til arrangementer, men her er også mange tilbud som er værd at køre efter,” fortæller Jesper Sørensen

Konkurrencer og vinsmagning

Udover de mange gode tilbud, var der også flere konkurrencer, hvor man bl.a. kunne vinde forskellige værktøjer. Derudover var Slagelse Vinkompagni også med, og bød på en lille vinsmagning til interesserede.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0