AnnonceLuk annonce
En af de helt store opgaver

22-10-2019

Peder Skotte er igang med sin hidtil største kloakeringsopgave, 600 meter ny hovedkloak i Høng. Foto: Jens Nielsen

Af Jens NIelsen

Peder Skotte, aut. Kloakmester & Entreprenør fra Føllenslev, er lige i øjeblikket i gang med større kloakeringsopgave,  600 meter ny hovedkloak i Høng.

Kalundborg Forsyning er i øjeblikket i gang med at etablere en helt ny hovedkloakledning i området bag Høng Fjernvarmeværk, et stykke på 600 meter som skal lægges rundt om et stort solcelleanlæg, og i jorden skal der tages hensyn til både en stor fjernvarmeledning og en stor vandledning.

Arbejdet bliver heller ikke nemmere af, at de store regnmængder der er faldet, gør arbejdspladsen nærmest bundløs, og så ligger den nye kloakledning nogen steder i næsten 4,5 meter nede i dybden.

”Den er en større opgave for Kalundborg Forsyning, som vi har vundet i udbud, faktisk er det den største kloakeringsopgave for forsyningen indtil dato, og vi skal lidt i jorden da rørledningen ligger nogen steder i næsten 4,5 meters dybde,” fortæller Peder Skotte, aut. kloakmester og entreprenør, med hovedsæde i Føllenslev.

Selv om firmaet Peder Skotte, aut. Kloakmester & Entreprenør, udfører mange forskellige opgaver, så er det kloakering som fylder mest i ordrebogen, faktisk 65% af opgaverne handler om kloakering, opgaver for forsyningsselskaber, men også opgaver for private, fx etablering af spildevandsløsninger i det åbne land.

En af kompetencerne hos Peder Skotte. Aut. kloakmester & Entreprenør er strømpeforing. Beskadigede kloakledninger er som oftest svære at komme til, da de ligger nedgravet. Man behøver dog ikke få ødelagt sin have eller gravet sin indkørsel eller fortovet op for at få renoveret kloakken. Med strømpeforing renoverer man den beskadigede kloakledning ved at skabe et nyt rør i den eksisterende kloakledning.

Ud over opgaver med kloakering, findes der også opgaver med jord og beton, anlægsarbejde, bl.a. slamsugning og spuling af dræn, i ordrebogen hos det lokale kloakmester og entreprenørfirma.

Peder Skotte, aut. Kloakmester & Entreprenør har nok at se til, firmaet er lige blevet færdig med et stort projekt for Føllenslev-Særslev Fjernvarmeværk, og når den store kloakeringsopgave i Høng er færdig, skal firmaet fortsætte i Odsherred, hvor der skal støbes fundamenter til store varmepumper, en opgave der løses for et jysk firma.

Peder Skotte, aut. Kloakmester & Entreprenør har omkring 8-10 mand ansat, alt efter sæson.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0