AnnonceLuk annonce
Partihopper klar i nyt parti

20-04-2017

Torben Toft Andersen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kommunalbestyrelsesmedlem Torben Toft Andersen forlod før påske Alternativet, nu er han meldt ind i Venstre.

Torben Toft Andersen blev for små fire år siden valgt ind i kommunalbestyrelsen for Kalundborg Kommune, dengang blev han valgt for Socialdemokratiet. I oktober 2015 hoppede Torben Toft Andersen så over til Alternativet, det forhold holdt frem til lige før påske i år, nu har partihopperen så valgt at melde sig ind i Venstre igen, det var nemlig her den politiske karriere startede for 20 år siden.

Venstres gruppe i kommunalbestyrelsen har godkendt at Torben Toft Andersen indtræder i Venstre gruppe. Desuden har Venstres valgudvalg godkendt, at Torben opstiller på Venstre liste til det kommende kommunevalg senere på året, oplyser borgmester Martin Damm i en pressemeddelelse.

”Jeg har efter bruddet med socialdemokraterne brugt noget tid på at finde ud af, hvor jeg hører hjemme politisk. Dette bragte mig en kort tid ind i  Alternativet, en tid der har været med til, at modne min beslutning om, at Venstre fremover er det rigtige parti for mig.

Min politiske karriere startede for omkring 20 år siden i Venstre, så man kan sige, at jeg nu vender hjem. I min tid i kommunalbestyrelsen har jeg haft et godt samarbejde med Venstre, hvor vi har været enige om det meste. Dette samarbejde er blevet udbygget det seneste års tid, hvor jeg også har deltaget i gruppemøderne på lige fod med de øvrige politikere.

Jeg glæder mig nu til at se fremad, og få fuldt fokus på det politiske indhold”, siger Torben Toft Andersen.

Borgmester Martin Damm udtaler:

”Vi er glade for, at Torben nu slutter sig til os. Vi har et godt indtryk af Torben, som kun er blevet bedre med tiden, hvor vi har arbejdet tættere og tættere sammen. Vi har den samme ambition om hele tiden at arbejde for at gøre Kalundborg Kommune endnu bedre til glæde for vores borgere og virksomheder. Med Torbens indtræden i gruppen og som kandidat på vores liste, så styrker vi Venstres muligheder fremover”. 

Torben Toft Andersens indtræden i Venstre i kommunalbestyrelsen, giver ikke anledning til nogen ændret fordeling af de kommunale erhverv i råd og udvalg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0