AnnonceLuk annonce
Påkørte parkerede biler

28-09-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Natten til søndag påkørte en spiritusbilist parkerede biler i et villakvarter.

Kl. 02.01 lørdag nat påkørte en varebil to parkerede biler, som holdt i siden af vejen på Lynggårdsvej i Kalundborg. Politiet ankom til stedet, hvor de traf en spirituspåvirket 24-årige mand fra Kalundborg, som havde ført varebilen, der havde påkørt de parkerede biler i villakvarteret.

Han blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men bilerne fik store skader som følge af uheldet, og igen af dem kunne køre efter sammenstødet. Politiet optog rapport om uheldet, og ejerne af de påkørte biler blev orienteret. Efter blodprøveudtagelsen blev den 24-årige løsladt, men kan forvente at høre mere i sagen når resultatet af blodprøven kommer. 

Kort efter samme nat skete et solouheld på Asnæsvej i Kalundborg, hvor en bil kom i slinger på den våde vejbane og påkørte en lygtepæl. En patrulje blev sendt til stedet for at undersøge sagen. 

Føreren af bilen, en 21-årig mand fra Kalundborg, og den jævnaldrende passager, som var ejer af bilen, slap begge uskadt fra uheldet. Politiet registrerede uheldet, og Kalundborg Kommune vil blive underrettet om den beskadigede lygtepæl.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0