AnnonceLuk annonce
Papegøje på afveje

14-05-2019

Jakobs ejer hentede Jakob kort efter, at Gitte Bückner Schou havde lagt opslag på Facebook i formiddags. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går havde Processkolen i Kalundborg besøg af en papegøje, der sad tæt ved skolen i et højt træ, og sagde lyde som en telefon. I dag kom turen til Rynkevangskolen, hvor papegøjen Jakob blev sendt en tur på kontoret.

I formiddag var papegøjen Jakob på et år forbi kontoret på Rynkevangskolen i Kalundborg, hvor blandt andet Gitte Bückner Schou, der arbejder på Rynkevangskolen, tog sig af papegøjen Jakob, der var på afveje. Papegøjen havde dog ingen ringetoner at underholde med i dag, men den gav lyd fra sig, og så ellers ud til at have det godt.

”Den fløj rundt ude på sportspladsen, men landede på græsplænen, og da den var rimelig tam, var det ikke et problem at tage den op, og få den med ind på skolens kontor. Det er bestemt ikke hver dag, at vi har en papegøje på skolen," fortæller Gitte Bückner Schou.

Gitte Bückner Schou sørgede også for at kontakte en, der har forstand på papegøjer, og som egentlig skulle hente fuglen, indtil ejeren meldte sig, men inden da nåede ejeren selv at henvende sig, da han havde set Gitte Bückner Schous opslag med Jakob på Facebook. Jakob blev derfor hentet kort efter af sin ejer, og gensynsglæden var stor.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0