AnnonceLuk annonce
Pandekager i lange baner

26-03-2019

Søren Tullesen har bagt 1000 pandekager som deles ud til kunderne i Høng Centret på lørdag. Privatfoto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Har man lyst til pandekager, kan man evt. smutte forbi Høng Centret på lørdag, hvor der bliver serveret pandekager til kunderne.

På lørdag kl. 11 er der pandekager i lange baner i Høng Centret. Søren Tullesen fra Skipperkroen har nemlig bragt 1.000 pandekager med sig til Høng Centret, hvor Lions Høng vil stå for serveringen til de mange børn og voksne, der forhåbentlig kigger indenfor.

”Søren har i mange år været en god samarbejdspartner, og han står i år for 1.000 pandekager til vores søde kunder, der kommer forbi centret på lørdag. Vi har én gang før serveret pandekager, sidste år i anledning af vores fødselsdag, og det var en stor succes. Så stor, at samtlige pandekager var væk i løbet af en halv time,” fortæller Mogens Gyldenvang, der ejer Mega, der ligger i Høng Centret.

Ingen anledning – blot forkælelse

Anledningen er, sådan set bare,  at man gerne vil hygge lidt om kunderne.

”Vi vil gerne hygge lidt om vores søde kunder, så der er egentlig ikke anden anledning end det. Og mange voksne og børn kan lide pandekager, og derfor blev det sådan. Vi kører jo indimellem events, og i den anledning har mange forretninger i centret også gode tilbud til kunderne på lørdag. Vi er Vestsjællands hyggeligste center, og vi gør noget for kunderne, det er, hvad vi er kendt for,” siger Mogens Gyldenvang.

Ydermere er der Linedans opvisning på lørdag kl. 11.30 ligeledes i Høng Centret. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0