AnnonceLuk annonce
Paludan ført væk af politiet

29-02-2020

Rasmus Paludan føres væk af politiet. Foto: Jokum Tord Larsen

Af Jens Nielsen

Rasmus Paludans besøg i Kalundborg blev kun af få minutters varighed inden politiet førte ham væk.

Stifter og leder af partiet Stram Kurs Rasmus Paludan, havde lørdag formiddag meldt sin ankomst til Klosterparkvej i Kalundborg, hvor han ville afholde en demonstration.

Masser af politi var på plads og havde på forhånd afspærret et område hvor Rasmus Paludan skulle være, samt en sikkerhedszone.

Da Rasmus Paludan ankom i en af politiets civile biler sammen med PET vagter, 20 minutter senere end planlagt, trådte Paludan ud i sikkerhedszonen og det tillod de mange betjente ikke, derfor råbte Rasmus Paludan at demonstrationen var ophævet og mente så at han frit kunne færdes i området, men en PET vagt råbte, ”vi evakuerer”, hvorefter Paludan blev taget hårdt i begge arme, og blev ført ind i den bil han var kommet i, og politiet kørte ham væk i høj fart. Så besøget i Kalundborg varede mindre end fem minutter, så var han væk igen.

I øvrigt havde opfordringen fra Tryghed og Trivsel, om at holde sig væk, virket, der var kun ganske få tilhørere i det våde vejr, man kan måske sige at besøget blev noget af en våd fuser.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0