AnnonceLuk annonce
Påvirket narkohandler stoppet af politiet

25-01-2021

Af Jens Nielsen

Politiet fandt både hash, skunk, ampuller med cannabisolie og en større mængde tomme pølsemandsposer, rygepapir, to vægte og et større femcifret kontantbeløb, da to mænd blev stoppet lørdag aften.

Lørdag aften kl. 22.15 blev to 30-årige mænd fra Holbæk standset kørende i en personbil ad Algade i Gørlev.

Føreren var påvirket af euforiserende stoffer, så han blev sigtet og anholdt. Patruljen ransagede bilen, hvor der blev fundet 2,7 kg hash, 758 gram skunk, 6 ampuller med cannabisolie og en større mængde tomme pølsemandsposer, rygepapir, to vægte og et større femcifret kontantbeløb, som politiet mistænkte var indtægt fra narkosalg.

Passageren blev også anholdt og begge mænd blev sigtet for narkobesiddelse med henblik på videresalg. Narko, penge og salgsremedier blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Føreren fik først udtaget en blodprøve på sygehuset, og begge mænd taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Politiet ransagede de to mænd bopæle, hvor der hos passageren blev fundet yderligere 67 gram hash. Hos føreren blev ikke fundet noget ulovligt. Sagen blev efterfølgende vurderet juridisk, men der blev ikke fundet grundlag for at fremstille de to mænd i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. De blev derfor løsladt næste dag, men er fortsat sigtet i sagerne.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0