AnnonceLuk annonce
100 Son Taekwondo kæmpere til Kalundborg i påsken

17-04-2019

Billede fra påskejelren i Kalundborg sidste år. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Son Taekwondo afholder endnu engang påskelejr på Rynkevangskolen i Kalundborg. Tre dage med over 100 deltagere. Det er i øvrigt 11. gang at Kalundborgklubben er vært for påskelejren.

Godt 100 Son Taekwondo kæmpere fra hele Sjælland bruger tre dage af deres påskeferie på Son Taekwondo påskelejren i Kalundborg. Alene fra Kalundborgklubben kommer omkring 40 af deltagerne.

Det er Benny Olesen, som er grundlæggeren af Son Taekwondo i Danmark, og instruktør i Kalundborgklubben, der er arrangør af lejren.

Påskelejren er for alle med interesse for Son Taekwondo, lige fra nybegynderen til dem med mange stjerner på deres sorte bælte.

Benny Olesen har fået nogle af de dygtigste instruktører i Danmark til at undervise på lejren, bl.a. den koreanske og højest graduerede i Danmark, Choi Kyoung An, med sit 9. Dan, sorte bælte.

Choi Kyoung An, er efterhånden en herre godt op i alderen, men det kan man på ingen måde se, det er meget fascinerende at se de unge atleter komme til kort når koreaneren udfører sine øvelser, helt ubesværet.

Uden mad og drikke…

De mange deltagere på årets påskelejr både spiser og sover på Rynkevangskolen, og her hjælper en lang række af frivillige forældre fra den arrangerende klub, ikke mindst i køkkenet er der bug for mange hænder til at skrælle gulerødder, kartofler, lave salater og servere frugt for de aktive Taekwondo-deltagere.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0