AnnonceLuk annonce
Påskejagt 

21-03-2021

EUC Nordvestsjælland har arrangeret en påskeaktivitet for alle i Kalundborg.

kontakt@tv-kalundborg.dk

EUC Nordvestsjælland har arrangeret en påskeaktivitet for alle i Kalundborg. Aktiviteten er en påskejagt, hvor man skal på en hyggelig gåtur i Kalundborg by, og lede efter gemte påskeæg i byen og løse forskellige sjove spil.  

Hver påskeæg indeholder en QR-kode, og når man har fundet et påskeæg, skal man scanne QR-koden, og dernæst kommer man ind til et påskespil. Løser man spillet, får man en ledetråd til, hvor det næste påskeæg gemmer sig. Der er i alt seks påskeæg, der gemmer sig rundt i byen, som man skal finde for at fuldføre hele påskejagten. 

”Det er en virkelig hyggelig påskejagt med sjove spil for alle aldre, så både børn, teenagere og voksne kan være med.  Det er derfor en god påske-hygge-aktivitet for hele familien,” siger kommunikationschef på EUC Nordvestsjælland, Cecilie Bovell.

En hyggelig aktivitet for både store og små

Corona har gjort, at mange er blevet glade for at gå, og påskejagten kan være en hyggelig aktivitet, man kan lave for at komme i påskestemning sammen med familien, eller dem man er ude at gå med. 

”De manglende kulturarrangementer under Corona har betydet, at vi har søgt mere ud i naturen. På EUC Nordvestsjælland tænkte vi derfor, at vi gerne ville være med til at gøre dette ekstra hyggeligt og sjovt med påskejagten,” siger Cecilie Bovell.

Påskejagten er tilgængelig for alle i perioden 27. marts 2021 til 5. april 2021. Det eneste man skal bruge er en smartphone med internetforbindelse, da spillene man skal løse i påskejagten er online. Første påskeæg finder man hos Cafe Costa, Vestre Havneplads 3, 4400 Kalundborg. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0